Näin vuokraat - VooGo vuokraamo

Vuokrausohjeet

Tutustu tuotteisiin ja tee varaus netissä

Sivustollamme on käytössä tuotekohtainen varauskalenteri, josta näkee helposti tuotteen varaustilanteen. Tuotteisiin pääset valitsemalla haluamasi tuotekategorian yläpalkista. Tuotesivulla on esillä kunkin tuotteen vähimmäis- ja enimmäisvuokra-aika. Vuokrauksen hinta näkyy kun valitset vuokra-ajan kalenterista. Viikonloppuja ei voi valita aloitus/palautuspäiviksi, jos haluat tuotteen viikonlopuksi, valitse vuokrauksen aloituspäiväksi perjantai ja palautuspäiväksi maanantai. Huomioithan, että kaikilla tilauksen tuotteilla tulee olla sama vuokra-aika.
Vuokrauksen aloituspäivä on valitun vuokra-ajanjakson ensimmäinen päivä.
Vuokrauksen palautuspäivä on valitun vuokra-ajanjakson viimeinen päivä.

Vuokrakorista löydät kaikki tilaukseen lisäämäsi varaukset. Jos haluat tilata useamman kappaleen samaa tuotetta, on määrää mahdollista muuttaa vuokrakorissa, mikäli tuotteita vain on vapaana. Klikkaa “Päivitä vuokrakori” -painiketta, kun olet lisännyt oikean määrän kyseistä tuotetta. Syötä mahdollinen alennuskoodi, valitse haluamasi toimitustapa ja siirry kassalle.
Syötä yhteystietosi sekä tarvittaessa kommentti tilauksen käsittelijälle, valitse noutopiste postitoimituksissa, maksutapa ja klikkaa “Lähetä tilaus”. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit myös ladata tilausvahvistuksen oma tili/tilaukset välilehdeltä.
Toimituskulut postitoimituksissa ovat aina 9.90€/tilaus, joka sisältää palautuksen Postin asiakaspalautuksena.
Nouto sekä palautus noutopisteelle on ilmainen.

Nouda tuotteet postista tai noutopisteeltämme

Postilähetyksestä toimitamme seurantanumeron sähköpostiisi, minkä avulla voit seurata lähetyksen kulkua. Lähetämme tuotteet vuokrauksen aloituspäivää edeltävänä päivänä ja niiden tulisi olla noudettavissa Postista aloituspäivänä. Mikäli tilaus ei ole seurannan mukaan noudettavissa aloituspäivänä, jatketaan vuokra-aikaa vuokrauksen loppupäästä myöhästymisen pituisella ajanjaksolla. Noutaessasi postilähetystä ota mukaasi henkilöllisyystodistus.

Noutotilauksissa voit noutaa tuotteet aloituspäivänä noutopisteeltämme klo 14-17. Tarvittaessa voit sopia noutoajankohdan joustavasti valitsemallesi aloituspäivälle ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Noutopisteemme sijaitsee Helsingin Konalassa osoitteessa Ruosilantie 14.

Tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto vastaanotettuasi tilauksen. Mikäli huomaat puutteita, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme hello@voogo.fi / 050 3625646. Tuotteen mukana toimitetaan tarvittavat käyttöohjeet. Huomiothan tuotteen ohjeenmukaisen käytön ja vuokrausehdot käytön aikana.

Palauta tuotteet vuokrauksen päätyttyä

Palautusohjeet tulevat aina tuotteiden mukana ja tuotteet tulee palauttaa VooGolle vuokrauksen palautuspäivänä. Pakkaa tuotteet hyvin ja tarkista että myös kirjallinen materiaali on palautuksessa mukana. Palautuksissa on suositeltavaa käyttää samaa pakkausta jossa tuotteet toimitettiin.

Postitse lähetetyt tuotteet palautetaan Postin asiakaspalautuksena. Liimaa tilauksen mukana tullut osoitekortti pakettiin ja vie tuotteet palautuspäivänä Postiin klo 16 mennessä. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Postin toimipisteeseen, palautus on ilmainen. Säilytä palautuskuittia noin viikon ajan lähetyksen katoamisen varalta.

Noutotilaukset tulee palauttaa vuokrauksen palautuspäivänä noutopisteellemme klo 14-17 välisenä aikana.

Jos tuotteeseen tulee vika tai tarvitset apua tuotteen käytössä, asiakaspalvelumme auttaa ja palvelee sinua koko vuokra-ajan.
hello@voogo.fi / 050 3625646
Vieritä ylös