VooGo

Vuokraus- ja toimitusehdot

Voimassa 01.03.2019 alkaen

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.
VooGo vuokraamo y-tunnus 2873289-5 vuokraa tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Manner-Suomeen. Vuokranantaja (VooGo vuokraamo) omistaa tuotteet, vuokralleottaja (asiakas) joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta, omistusoikeus tuotteisiin säilyy vuokranantajalla koko vuokra-ajan. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Vuokraamon yhteystiedot
Sähköposti: hello@voogo.fi
Puhelin: 050 3625646
Postiosoite: Liistonsaarentie 571, 58610 Telakanava
Helsingin noutopiste: Ruosilantie 14, 00390 HELSINKI

VUOKRAAMINEN

Tuotteita on mahdollista vuokrata verkkopalvelussa, puhelimitse tai sähköpostilla. Tuotteiden vuokramaksu tulee maksaa aina ennen vuokra-ajan alkamista. Sähköposti- ja puhelintilauksien ainoa mahdollinen toimitustapa on nouto VooGon noutopisteeltä. Vuokrasopimus sekä vuokraus- ja toimitusehdot toimitetaan asiakkaalle maksun yhteydessä, varaudu esittämään henkilöllisyystodistus tilausta noudettaessa.
Verkkokaupassa vuokrattavat tuotteet valitaan tuotekohtaisessa varausjärjestelmässä lisäämällä ne vuokrakoriin. Tilaus lähetetään maksamalla vuokrakorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa.  Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse mikäli vuokraajan sähköpostiosoite on tiedossa. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, toimitustapa, vuokra-aika ja kokonaishinta.

Tuotteen vuokrahinta määräytyy asiakkaan valitseman vuokra-ajan pituuden mukaan. Tuotteiden lyhin ja pisin mahdollinen vuokra-aika on ilmoitettu tuotesivulla. Vuokraamossa tai verkkopalvelussa ei ole mahdollista vuokrata samassa tilauksessa tuotteita eri pituisille vuokra-ajoille. Vuokra-ajan pidentäminen kesken vuokra-ajan on mahdollista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Pidennetystä vuokra-ajasta veloitetaan lisämaksu tuotteen varauskalenterin mukaan, sekä 7€ käsittelymaksu. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan käyttämättä jäänyttä vuokra-aikaa.

Vuokraajan on tarkastettava tuotteen kunto vastaanotettaessa ja ilmoitettava välittömästi mahdollisista puutteista, vaurioista kuljetuksen aikana tai muusta poikkeavuudesta tuotteessa/tuotepaketissa vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen asianmukaisesta käytöstä ja säilytyksestä vuokra-aikana, sekä sitoutuu huolehtimaan tuotteesta asianmukaisesti vuokra-ajan. Vuokrattuja tuotteita ei saa luovuttaa vuokraajan toimesta eteenpäin. Vuokranantajan ja vuokraajan välillä tehtyä vuokrasopimusta ei pysty kesken vuokra-ajan siirtämään kolmansille osapuolille. Tuotteiden hävittäminen, vahingoittaminen ja muu tuotteen kuntoa heikentävä käsittely on kielletty.

Mikäli vuokratulle tuotteelle aiheutuu vahinkoa, se katoaa tai varastetaan, tulee vuokranantajallle ilmoittaa välittömästi. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytöstä tai itse tuotteesta aiheutuvia vahinkoja. Vuokraaja on vastuussa tuotteesta ja velvollinen korvaamaan vuokranantajalle vahingoittuneesta, kadonneesta tai varastetusta tuotteesta vahingonkorvauksen, tai korkeintaan tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

MAKSUTAVAT NOUTOPISTEELLÄ

Noutopisteellämme on mahdollista maksaa yleisimmillä maksukorteilla. Mikäli haluat maksaa tilauksen noudettaessa, valitse verkkopalvelun kassalla toimitustavaksi nouto ja maksutavaksi maksu noudettaessa.

TOIMITUS

Käytössä olevat toimitustavat ovat toimitus Postin toimipaikkaan ja nouto VooGon noutopisteeltä. Toimitusmaksu Postin toimipaikkaan on kiinteä ja maksaa 9,90€. Postitoimituksen hinta sisältää myös palautuksen. Nouto ja palautus noutopisteellemme on ilmainen. Verkkopalvelu laskee toimituskulut automaattisesti vuokrauksen hintaan valitun toimitustavan mukaan.

Postitse toimitettavat tilaukset lähetetään varastoltamme vuokrauksen alkamispäivää edeltävänä työpäivänä. Viikonloppuisin tehdyt tilaukset ovat noudettavissa postista aikaisintaan tiistaina, huomioithan tämän varauksen yhteydessä. Tuote toimitetaan asiakkaan antaman osoitteen perusteella lähimpään Postin toimipaikkaan noudettavaksi. Toimituksesta lähetetään asiakkaalle saapumisilmoitus kun toimitus on noudettavissa. Normaalitapauksessa tuote on noudettavissa ensimmäisen vuokrapäivän aikana viimeistään kello 16.00. Jos tuote ei ole seurannan mukaan noudettavissa aloituspäivänä Postin toimipaikasta, jatketaan vuokra-aikaa loppupäästä toimituksen myöhästymisen pituisella ajanjaksolla.

Noutotilaukset ovat noudettavissa noutopisteeltämme ensimmäisenä vuokrapäivänä pääsääntöisesti klo 14.00-17.00. Mikäli tuotteiden luovutus-/ palautusajankohta ei ole sopiva, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

TUOTTEIDEN PALAUTUS

Toimituskulut sisältävät palautuksen hinnan Postin asiakaspalautuslähetyksenä ja asiakkaan tulee palauttaa tuotteet tilauksen mukana tulleiden palautusohjeiden mukaisesti Postin toimipisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00 mennessä. Noutotilauksissa tulee tuotteet palauttaa noutopisteeseemme viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 17.00 mennessä. Tuotteiden toimittamiseen ja palauttamiseen käytetään samaa pakkausta. Palautettaessa tuotteiden täytyy olla hyväkuntoisia ja kevyesti puhdistettuja sekä tuotepaketin sisällön vastattava toimitettua tuotesisältöä. Vaurioituneina tai puutteellisena palautetuista tuotteista veloitetaan tuotteen korjauskustannuksia tai uushankintahintaa vastaava hinta.

Tuotteet tulee palauttaa vuokra-ajan päätyttyä vuokranantajalle. Myöhässä palautetuista tuotteista peritään lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Mikäli tuotteet palautetaan myöhässä, perimme lisäksi laskutuslisän 7€/lasku. Mikäli tuotteita ei ole palautettu 14 vuorokauden kuluttua vuokrauksen päättymisestä peritään vuokralleottajalta tuotteiden uushankintahintaa vastaava korvaus. Mahdollisista maksumuistutuksista veloitamme 5€/muistutus. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Ennen tilauksen toimitusta varaus on mahdollista perua ilmoittamalla siitä sähköpostitse hello@voogo.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 050 3625646. Peruutus tulee tehdä vähintään neljä päivää ennen postitoimitusta ja vähintään kaksi päivää ennen noutotoimitusta. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme varausmaksun, mikä on 50% varauksen hinnasta. Varaukset jotka on jätetty noutamatta Postista ja palautuneet vuokranantajalle, perimme 15€ käsittelykulun/tilaus.

SOPIMUSRIKKOMUS

Jos asiakas rikkoo sopimusta on vuokralleantajalla oikeus purkaa vuokrasopimus ja saada tuotteet välittömästi takaisin asiakkaalta. Sopimusta purettaessa vuokranantaja ei ole velvollinen vahingonkorvaukseen. Vuokrasopimus irtisanotaan mikäli asiakas on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai muutoin rikkonut sopimusta. Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta aiheutettujen vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina.

REKLAMAATIOT JA MAHDOLLISET ERIMIELISYYDET

Ongelmatilanteissa kuten tuotteiden rikkoutuessa, kadotessa tai mikäli tuote ei vastaa asiakkaan tekemää tilausta, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme hello@voogo.fi / 050 3625646. Varkaustapauksissa on ilmoitus tehtävä vuokranantajalle ja poliisille. Vuokralleottaja on vastuussa tuotteista vuokra-aikana ja vastaa tarvittaessa niiden vakuuttamisesta. Katoamis- ja varkaustapauksissa mahdollinen vakuutuskorvaus ohjataan vuokranantajalle. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen varkaus- tai katoamistapauksissa. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan vuokralleantajan kotipaikan alioikeudessa.

Vieritä ylös