Vuokraamosi verkossa - VooGo vuokraamo - Toimitus kaikkialle Suomeen

VooGo vuokraamosi verkossa

Vihreä vaihtoehto omistamiselle

Me Voogolla uskomme että kulutuksen suuntaaminen laadukkaampiin, kestävämpiin tuotteisiin ja tavaroiden turhan tuotannon vähentäminen ovat tie kestävämpään, luonnonvaroiltaan monipuolisempaan ja puhtaampaan ympäristöön.

KIERTOTALOUS

Nyt kun hyperkulutuksen aika alkaa olla ohi, haluamme olla osana tulevaisuuden jakamistaloutta mahdollistamalla saman tuotteen kulutuksen ilman, että jokainen joutuu ostamaan itselleen omansa. Kun yhdellä käyttötarvikkeella on useampi kuluttaja, säästyy paitsi materiaalia ja luonnonvaroja, myös tilaa ja rahaa. Valikoimastamme löytyvien tarvikkeiden vuokraaminen on meidän mielestämme älykästä ja kestävää kulutusta ja tavoitteemme onkin tehdä siitä osa sinun helppoa ja toimivaa arkeasi. VooGo on siis käytännöllinen ja taloudellinen hyöty sinulle ja ympäristöllesi.

TUOTTEEMME

Laadukkaat tuotteet kestävät käyttöä ja luovat miellyttäviä kokemuksia. Vuokraamostamme löydät tunnettujen valmistajien parhaimpia ja kestävimpiä tuotteita joiden avulla saat remonttisi tai vaikka viikonloppureissusi toteutettua näppärästi, järkevästi ja edullisesti. Me huolehdimme puolestasi tuotteiden huollot, ylläpidon sekä säilytyksen ja sinä voit keskittyä olennaiseen. Päivitämme tuotevalikoimaamme säännöllisesti jotta sinulla on aina käytettävissäsi huippukuntoiset ja laadukkaat välineet. Siksi toivomme myös ehdotuksia vuokratuotteiksi. Mitä ikinä suunnitteletkin, ota kaikki hyöty irti VooGosta.

YHTEYSTIEDOT

Jätä meille viesti tai soita jos sinulla kysyttävää tuotteistamme tai palvelumme käytöstä.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 09.00-17.00
050 3625646 / hello@voogo.fi

VooGo vuokraamo - Y-tunnus 2873289-5
Vieritä ylös