VooGo Kumppanuusohjelma - Ansaitse rahaa suosittelemalla VooGoa

VooGo kumppanuusohjelma

Tienaa rahaa suosittelemalla palveluamme blogisi, nettisivujesi tai sosiaalisen median kanavien kautta. Maksamme sinulle 5-15% komission jokaisesta sivustosi kautta tulleesta tilauksesta.

Affiliate program

Täytä hakemus

Kuinka affiliate-markkinointi toimii

Ominaisuudet

Komissiotasot

Aloitustaso = 5%
50 euron komissiokertymä = 7%
350 euron komissiokertymä = 9%
1500 euron komissiokertymä = 12%
3500 euron komissiokertymä = 15%

Kumppanuusohjelman ehdot

  • Komissiota maksetaan vain onnistuneista tilauksista eli kun vuokratuote on tilauksen jälkeen palautunut takaisin Voogolle. Peruuntuneista varauksista ei makseta komissiota.
  • Huomioithan että varausjärjestelmämme sallii varausten tekemisen jopa kahden kuukauden päähän joten komissioiden hyväksymisessä voi ajoittain kestää pitkiäkin aikoja.
  • Itseään ei voi suositella, omat ostot eivät kerrytä komissiota.
  • Ostettu mainostaminen hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa tai muussa nettimainonnan muodossa on kielletty. Et esimerkiksi voi ohjata kävijäliikennettä oman affiliate -linkkisi kautta suoraan Google Adsissa hakusanalla VooGo tai millään muulla viittaavalla nimellä. Väärinkäyttö johtaa suoraan kumppanuusohjelman lakkauttamiseen ja kaikkien jo ansaittujen komissioiden menetykseen. Liitä aina maininta affiliate -linkistä tekstisi lukijoille.
  • Älä lähetä roskapostia. Myös mainostaminen sivustoilla, jotka sisältävät tai edistävät laitonta toimintaa, tai muuten sopimatonta materiaalia, on kielletty.
  • Älä kerää suositteluja väärennetyn tiedon avulla, harhaanjohda lukijakuntaasi tai esiinny VooGo Vuokraamon työntekijänä. Palvelun väärinkäyttö voi johtaa kumppanuusohjelman lakkauttamiseen ja kaikkien jo ansaittujen komissioiden menetykseen.
  • Voogo Vuokraamo pidättää oikeuden muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja, hinnoittelua tai lopettaa kumppanuusohjelman koska tahansa omaa harkintaa käyttäen. Palvelumuutoksista Voogo ilmoittaa aina hyvissä ajoin yhteistyökumppaneilleen.
Vieritä ylös